Pagina's

vrijdag 6 april 2018

Mijn favoriete YouTubers op dit moment

Het is alweer een hele tijd geleden sinds ik jullie vertelde over mijn favoriete YouTubers en sindsdien is er een hoop veranderd. Daarom leek het me leuk om jullie een update te geven!
Molly Burke
Molly houdt van kleding, make-up en dieren. Ze is eigenlijk net als ieder ander meisje, op één ding na: ze is blind. Dit weerhoudt haar er echter niet van om YouTube filmpjes te maken en om te leven zoals ieder ander. Eén van de doelen van haar kanaal is om mensen dingen bij te brengen over blindheid, maar ook om te laten zien dat mensen met een handicap net zoals jij en ik zijn. Ik vind haar positieve en vrolijke houding altijd erg aanstekelijk werken en ik vind het interessant om te leren hoe zij de wereld ervaart en wat blindheid allemaal met zich meebrengt.

Freya Haley
Ik heb Freya ontdekt doordat ik vintage lookbooks aan het opzoeken was op het internet. Freya's stijl is vooral heel erg geïnspireerd op de jaren 70 en ondanks dat dit in mijn stijl niet het meest aanwezig is, vind ik het toch altijd weer leuk om te zien wat ze aan heeft en wat ze heeft gekocht. Wat me ook heel erg aanspreekt is dat ze staat voor liefde voor jezelf, spiritualiteit en van jezelf leren houden, waar iedereen waarschijnlijk wel eens mee worstelt. Ik vind het altijd erg prettig en kalmerend om haar video's te bekijken.

HiLesley-Ann
Dit is de eerste YouTuber die ik ooit in het echt heb ontmoet. Lesley-Ann en ik hebben een keer afgesproken en we hebben samen thee gedronken. Ze is in het echt ontzettend lief en net zoals in haar video's. Ze maakt voornamelijk vlogs, is vegan, houdt van thrift-shoppen en is een feministe. Ze is erg ruimdenkend en dat is iets wat me heel erg aanspreekt. Ik word altijd blij als ze weer iets uploadt!


Hailey Reese
Hailey Reese maakt vooral griezelige video's met bijvoorbeeld enge verhalen over geesten. Iets wat jullie misschien niet over me weten is dat ik zelf ook griezelverhalen schrijf die ik ooit wil bundelen in een boek. Je begrijpt daarom vast wel waarom ik dus ook geïnteresseerd ben in deze hoek van het internet. Haileys video's zijn altijd griezelig op precies het juiste niveau. Ze zijn spannend, maar nooit zo eng dat je er gelijk een paar nachten niet van slaapt, wat ik in het verleden wel eens heb gehad met andere kanalen. Erg aan te raden als je net als ik graag griezelt, maar ook gesteld bent op je nachtrust.

Gabbie Hanna
Ik vind Gabbie vooral heel erg grappig. Ze heeft altijd leuke storytimes en heeft naar mijn mening een geweldige persoonlijkheid. Als ik me niet goed voel, vrolijken haar video's me altijd op.

Behind The Bunzie
Jessica en ik delen een grote passie en dat is onze obsessie voor alles wat vintage is. Net als ik maakt ze vintage lookbooks en andere video's geïnspireerd op het verleden. Als ik vintage kleding inspiratie nodig heb, kan ik altijd bij haar kanaal terecht. Ze is schattig, mooi en ook nog eens ontzettend goed met make-up en kleding.

Dat waren ze dan! Mijn favoriete YouTubers van dit moment. Ik hoop dat je nu weer genoeg leuke filmpjes hebt om te kijken. En nog iets leuks: het is je waarschijnlijk niet ontgaan dat ik dol ben op vintage. Ik ben een video aan het maken die hierop aansluit en deze zal binnenkort op mijn YouTube kanaal verschijnen, dus dat is zeker iets om naar uit te kijken.
Wie zijn jouw favoriete YouTubers?

BabetteGeen opmerkingen:

Een reactie posten