Pagina's

vrijdag 7 juni 2019

90's outfits die mij inspireren

Er kan veel gezegd worden over de jaren '90 van de vorige eeuw. Sommige mensen vinden het vreselijk, maar ik vind zelf dat er ontzettend leuke outfits tussen zaten. Deze realisatie inspireerde mij om weer eens een artikel met outfit-inspiratie te schrijven.

Ik denk dat Alicia Silverstone voor velen niet uit de 90's weg te denken is. Vanwege haar rollen in de videoclips van Aerosmith, maar natuurlijk ook vanwege haar rol in de iconische film Clueless. Ik vind haar kledingstijl uit die tijd erg leuk en vooral deze outfit sprak me aan. Ik hou ervan hoe ze het schattige bloemetjes jurkje heeft gecombineerd met stoere schoenen.


Ik vind het echt geweldig hoe Winona Ryder eruit zag in de 90's. Deze stijl is een beetje waar ik zelf naar streef. Ik hou van het donkere haar, de zwartleren kledingstukken en de rode lippenstift. Zo mooi!

Deze outfit van Drew Barrymore vind ik ook erg leuk. Het is een goed voorbeeld van hoe mode zich herhaalt, aangezien dit een outfit is die ik zo bij mij op school voorbij zou kunnen zien komen. Denim schijnt dit jaar ook een trend te worden, dus eigenlijk was Drew heel futuristisch bezig!

Hetzelfde kan je zeggen van Gwen Stefani met haar stippeltjesjurk in de videoclip van 'Don't Speak'. Ik heb deze foto afgelopen jaar namelijk ook gebruikt in een artikel over een trend van nu. Ik hou van de combinatie van de lippenstift, het haar en de outfit. 

In een artikel over de '90s kan ook Courtney Love natuurlijk niet ontbreken. Ze wist op de één of andere manier de prinsessenstijl met grunge te combineren en het werkte nog ook. 

Ook Liv Tyler had een hele leuke kledingstijl in de '90s. Deze outfit is eigenlijk heel simpel, maar de kledingstukken díe ze heeft gekozen, vormen een leuke combinatie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten