Doorgaan naar hoofdcontent

Bestelling H&M

Hoi allemaal! Thuis krijgen we altijd een boekje van de H&M met de nieuwste collecties opgestuurd, omdat mijn moeder daar op geabonneerd is. Als je dan iets leuks tegen komt, kun je een nummer bellen en het bestellen, heel handig. Dit heb ik laatst ook weer gedaan, ik heb dus een paar leuke dingetjes die ik wou laten zien!

Als eerste heb ik een bordeaux rood shirtje met korte mouwtjes. Het is nu lente, dus ik besloot dat ik een beetje lente kleding moest kopen. Je kan het niet goed zien, maar van achteren zit er een gouden rits die niet helemaal doorloopt. Het enige nadeel hiervan is dat je haar (nou in ieder geval mijn haar) enorm in de klit gaat doordat het elke keer langs die rits komt. Dat is wel een klein min puntje. De bovenkant is een beetje doorschijnend. Ik had een keer ergens een meisje gezien met bruin haar dat zoiets droeg, en dat vond ik heel mooi bij haar haarkleur staan. Aangezien ik ook bruin haar heb dacht ik dat het dan wel leuk zou zijn. Hij kostte 9,95 (euro voor de duidelijkheid).

Dan deze tanktop. Ook weer zo'n aankoop voor de lente of zomer (oke, alles wat ik kocht is voor de zomer of lente, maar goed). Hij heeft een soort tribal printje wat ik erg leuk vind. Ik denk dat deze ook leuk te combineren is met een spijkerblouse.

Als laatste voor wat ik aan kleding kocht heb ik dit koraalkleurige jurkje. Hij heeft een heel klein beetje een high-low effect, wat hem extra zwierig maakt. Hij ziet er zo een beetje uit als een soepjurk, maar als je  hem aan hebt is dat niet zo. Toch vind ik hem leuker met een zwarte brede tailleriem.

En als laatste heb ik dit leuke ringensetje. Ik droeg voorheen best wel weinig ringen, maar ik had ook geen leuke ringen. Tenminste die ik op dit moment leuk vind, dan. Ik had al wat ringen gekocht, maar ik vond toch dat ik deze daar ook aan toe moest voegen.

Nou, het was niet veel maar toch wel even leuk om te laten zien in een artikeltje! Ik hoop dat jullie ervan hebben genoten!
Babette

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Tip: sleutelhangers van de Hema

Sleutelhangers. Eigenlijk erg onnodig en meer een hebbedingetje, maar toch zó leuk! Geef toe, bijna niemand heeft niets aan zijn sleutels hangen. Ik heb zelf ook altijd sleutelhangers, maar helaas sneuvelen ze wel om de zoveel tijd, wat een tijdje geleden dus ook weer gebeurd was. Daarna heb ik er verder eigenlijk niet meer aan gedacht, totdat ik de Hema binnen liep en deze leuke exemplaren tegenkwam!

Haar inspiratie: de lage knot

Eigenlijk heb ik mijn haar standaard los. Ik voel me op de één of andere manier nooit echt op mijn gemak met een opgestoken kapsel. Maar laatst heb ik dan toch een kapsel ontdekt wat ik erg mooi vind, namelijk de lage knot. Ik vond het wel een leuk idee om er een inspiratie artikel van te maken, dus dat is wat jullie gaan zien!

Haar inspiratie: de pixie cut

Dat ik een beetje geobsedeerd ben met kapsels heb je als je mijn blog volgt waarschijnlijk wel gemerkt. Ik wil vaak wat nieuws en ben altijd aan het kijken naar leuke, nieuwe ideeën. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel met haarinspiratie voor jullie, namelijk over de pixie cut. Ik heb het idee dat heel veel meiden bang zijn om hun haar kort te knippen, en ik ken wel geteld één meisje met echt kort haar. Dat hoeft helemaal niet, doe gewoon lekker wat je zelf wil! Dat is een beetje de boodschap die hier achter zit. Maar goed, lijkt het je interessant, lees dan lekker verder!