Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn lente-favorieten

Hoi mensen! Vandaag een artikel waarin ik vertel wat mijn lente-favorieten zijn. Het zijn geen favorieten die ik echt elk jaar gebruik of zo, maar dingen waarvan ik weet dat ik ze veel ga gebruiken of dragen. Dingen die ik heb gekocht voor de lente die nu al mijn favorieten zijn, ja, zo kan ik het beter zeggen. Ik hoop alleen dat de lente snel komt, want kom op! Dit kan je geen lente noemen. Nou ja, ik kan maar beter gewoon beginnen met het artikel!

Als eerste deze blush, want roze wangetjes, dat hoort toch gewoon bij de lente? Oké, ik geef toe, ik heb hem ook wel eens in de winter gebruikt, maar goed, hij is vooral leuk in de lente. Hij is trouwens van de Hema (jullie hebben denk ik wel gemerkt dat ik make-up van Hema heel leuk vind, denk ik).

Als favoriet lipproduct voor de lente heb ik dit lipgloss-tube geval. Ik vind alleen de verpakking al heel schattig en omdat hij niet supergroot is, kan je hem makkelijk meenemen. Hij heeft wel een beetje een koraal kleurige gloed als je goed kijkt, maar voor de rest heeft hij niet zoveel kleur. Er zitten ook een beetje glitters in, trouwens.


Voor sieraden heb ik deze oorbellen die van de V&D komen. Ik vind ze heel leuk en heb ze nog niet zo lang. Ze waren precies wat ik zocht. Ik zocht namelijk leuke hangoorbellen met een goud-achtige kleur, en die heb ik gevonden. Ik weet niet, ik vind ze gewoon heel leuk. Je hoeft ze natuurlijk niet perse in de lente te dragen, maar ze passen wel bij de lente.

Als kledingstuk heb ik dit koraal kleurige jurkje, dat jullie al voorbij hebben zien komen in een shoplog. Dit is gewoon onmogelijk om in de winter te dragen, nou ja, met een panty en iets eroverheen natuurlijk wel, maar ik vind het persoonlijk leuker om deze gewoon zo te dragen.

Oké, dit parfum heb ik (nog) niet in mijn bezit, met de nadruk op nog, want ik ga hem zeker kopen. En dan heb ik het over het parfum Japanese cherry blossom van the body shop. Ik kreeg de sample ervan mee en het is de enige sample ooit die ik ook daadwerkelijk gebruikt heb, ik denk dat ik hem nog maar een keer op kan doen en dat hij dan op is. Helaas. Het is een heerlijk zoet geurtje, maar hij is niet te zwaar, er hangt geen hele walm om je heen, wat bij andere parfums nog wel eens het geval kan zijn.

Dit was dan zeg maar het kartonnetje van de sample. Het flesje zelf was gewoon doorzichtig.

Dan dit lakje van de Hema (die zag je denk ik wel aankomen). Ik heb hem nog niet gedragen, en dat ga ik denk ik ook pas doen als het echt lekker weer is. Nou ja, hier valt niet zoveel over te zeggen voor de rest.

En dan mijn trots, het urban decay naked 2 palette. Omdat er allemaal warme kleuren in zitten die glinsteren in de zon, vind ik dat het wel mooie kleuren voor de lente en zomer zijn. Je kan ze natuurlijk ook in de winter dragen, omdat warme kleuren ook bij de winter passen, maar oké, daar hebben we het nu even niet over. Jullie kunnen hier trouwens nog een review van verwachten (weet nog niet of het doorgaat).


Nou dan waren dit mijn favorieten (alvast voor de lente). En weer, werk nu eindelijk eens mee! Anders kunnen deze favorieten toch niet gedragen worden! Oké klagen heeft geen zin. Goed, laat ik ophouden met onnodige dingen zeggen en gewoon dit artikel afsluiten. Nou, bij deze, doei!
Babette


Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Tip: sleutelhangers van de Hema

Sleutelhangers. Eigenlijk erg onnodig en meer een hebbedingetje, maar toch zó leuk! Geef toe, bijna niemand heeft niets aan zijn sleutels hangen. Ik heb zelf ook altijd sleutelhangers, maar helaas sneuvelen ze wel om de zoveel tijd, wat een tijdje geleden dus ook weer gebeurd was. Daarna heb ik er verder eigenlijk niet meer aan gedacht, totdat ik de Hema binnen liep en deze leuke exemplaren tegenkwam!

Haar inspiratie: de lage knot

Eigenlijk heb ik mijn haar standaard los. Ik voel me op de één of andere manier nooit echt op mijn gemak met een opgestoken kapsel. Maar laatst heb ik dan toch een kapsel ontdekt wat ik erg mooi vind, namelijk de lage knot. Ik vond het wel een leuk idee om er een inspiratie artikel van te maken, dus dat is wat jullie gaan zien!

Haar inspiratie: de pixie cut

Dat ik een beetje geobsedeerd ben met kapsels heb je als je mijn blog volgt waarschijnlijk wel gemerkt. Ik wil vaak wat nieuws en ben altijd aan het kijken naar leuke, nieuwe ideeën. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel met haarinspiratie voor jullie, namelijk over de pixie cut. Ik heb het idee dat heel veel meiden bang zijn om hun haar kort te knippen, en ik ken wel geteld één meisje met echt kort haar. Dat hoeft helemaal niet, doe gewoon lekker wat je zelf wil! Dat is een beetje de boodschap die hier achter zit. Maar goed, lijkt het je interessant, lees dan lekker verder!