Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn outfit, nagels en make-up met koninginnen dag

Hoi mensen, zoals jullie waarschijnlijk allemaal wel weten is het vandaag koninginnen dag (man, wat een moeilijk woord om te schrijven, eigenlijk) en ik wou even laten zien wat ik aan heb op de dag dat we een koning hebben gekregen.

 
 Ik had eigenlijk iets heel simpels aan, een veel te groot T-shirt met mijn naam aan de achterkant wat ik ooit op de basisschool heb gekregen. Best lelijk, eigenlijk. Om het wat leuker te maken heb ik mijn spijkerblouse van the Stone eroverheen gedaan en de onderkant van het shirt had ik in mijn broek gestopt. Simpel, maar wel degelijk oranje.

Dan de make-up. Of nou ja, het gezicht. Dit zeg ik omdat ik rood-wit-blauwe vlaggetjes op mijn gezicht had gedaan met een of ander schmink ding. Voor mijn ogen had ik gewoon mascara op en een zwart lijntje onder mijn ogen.

En mijn nagels had ik, lekker origineel, rood-wit-blauw gemaakt. Ik wou mijn ringvinger oranje maken, maar toen kwam ik tot de schokkende ontdekking dat ik geen oranje nagellak heb. Dus tja, moet ik het hier maar mee doen. Ach, het is wel leuk. Ik had nooit eerder rood-wit-blauw nagels gemaakt omdat ik de nail-art pas een paar weken geleden heb ontdekt, tenminste doen ben ik het zelf daadwerkelijk gaan doen.

Nou, dit was het, geen lang artikel, maar wel even leuk. Ik wens jullie allemaal een hele fijne koninginne-dag!
BabetteReacties

Populaire posts van deze blog

Tip: sleutelhangers van de Hema

Sleutelhangers. Eigenlijk erg onnodig en meer een hebbedingetje, maar toch zó leuk! Geef toe, bijna niemand heeft niets aan zijn sleutels hangen. Ik heb zelf ook altijd sleutelhangers, maar helaas sneuvelen ze wel om de zoveel tijd, wat een tijdje geleden dus ook weer gebeurd was. Daarna heb ik er verder eigenlijk niet meer aan gedacht, totdat ik de Hema binnen liep en deze leuke exemplaren tegenkwam!

Haar inspiratie: de lage knot

Eigenlijk heb ik mijn haar standaard los. Ik voel me op de één of andere manier nooit echt op mijn gemak met een opgestoken kapsel. Maar laatst heb ik dan toch een kapsel ontdekt wat ik erg mooi vind, namelijk de lage knot. Ik vond het wel een leuk idee om er een inspiratie artikel van te maken, dus dat is wat jullie gaan zien!

Haar inspiratie: de pixie cut

Dat ik een beetje geobsedeerd ben met kapsels heb je als je mijn blog volgt waarschijnlijk wel gemerkt. Ik wil vaak wat nieuws en ben altijd aan het kijken naar leuke, nieuwe ideeën. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel met haarinspiratie voor jullie, namelijk over de pixie cut. Ik heb het idee dat heel veel meiden bang zijn om hun haar kort te knippen, en ik ken wel geteld één meisje met echt kort haar. Dat hoeft helemaal niet, doe gewoon lekker wat je zelf wil! Dat is een beetje de boodschap die hier achter zit. Maar goed, lijkt het je interessant, lees dan lekker verder!