Doorgaan naar hoofdcontent

Niet meer altijd om de dag een artikel

Hoi mensen, dit is waarschijnlijk geen goed nieuws voor jullie, maar ik heb besloten dat ik niet meer om de dag een artikeltje ga schrijven. Blogspot heeft namelijk sommige instellingen veranderd en dat wil ik dus eerst even uitzoeken. Een andere rede is school. Ik heb het de laatste tijd best wel druk, dus een blog is dan niet erg handig te combineren. Ik heb trouwens ook niet altijd inspiratie voor een artikel. Het word nu dus weer hetzelfde als eerst. Een of meerdere keren per week een artikel of even een week geen. Dit is wat makkelijker voor me. Misschien komt er een vaste dag per week wanneer ik een artikel schrijf, misschien niet. Als dat wel zo zou zijn, zou ik dat dan wel even van te voren zeggen. Misschien ga ik na een tijdje weer om de dag bloggen, hoor, maar nu even een tijdje niet. Nou, dit wou ik even zeggen. Babette p.s. waarschijnlijk ga ik volgende week weer om de dag bloggen, maar ik beloof niks.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tip: sleutelhangers van de Hema

Sleutelhangers. Eigenlijk erg onnodig en meer een hebbedingetje, maar toch zó leuk! Geef toe, bijna niemand heeft niets aan zijn sleutels hangen. Ik heb zelf ook altijd sleutelhangers, maar helaas sneuvelen ze wel om de zoveel tijd, wat een tijdje geleden dus ook weer gebeurd was. Daarna heb ik er verder eigenlijk niet meer aan gedacht, totdat ik de Hema binnen liep en deze leuke exemplaren tegenkwam!

Haar inspiratie: de lage knot

Eigenlijk heb ik mijn haar standaard los. Ik voel me op de één of andere manier nooit echt op mijn gemak met een opgestoken kapsel. Maar laatst heb ik dan toch een kapsel ontdekt wat ik erg mooi vind, namelijk de lage knot. Ik vond het wel een leuk idee om er een inspiratie artikel van te maken, dus dat is wat jullie gaan zien!

Haar inspiratie: de pixie cut

Dat ik een beetje geobsedeerd ben met kapsels heb je als je mijn blog volgt waarschijnlijk wel gemerkt. Ik wil vaak wat nieuws en ben altijd aan het kijken naar leuke, nieuwe ideeën. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel met haarinspiratie voor jullie, namelijk over de pixie cut. Ik heb het idee dat heel veel meiden bang zijn om hun haar kort te knippen, en ik ken wel geteld één meisje met echt kort haar. Dat hoeft helemaal niet, doe gewoon lekker wat je zelf wil! Dat is een beetje de boodschap die hier achter zit. Maar goed, lijkt het je interessant, lees dan lekker verder!