Doorgaan naar hoofdcontent

Bobline?

Hoi allemaal, jullie vragen je vast af wat de titel betekent en waar dit artikel over gaat. Namelijk over het volgende: Ik wil misschien een bobline. Geen hele korte hoor, maar ongeveer op mijn schouders en dan van achteren korter dan van voren.Deze foto van Keira Kneightley had ik altijd als voorbeeld. Ik heb bedacht dat ik hem iets langer wil. Niet veel langer, hoor, want zo'n hele lange bobline vind ik dan ook weer niet leuk.

Dit vind ik ook een mooie foto. Je kan hier goed zien hoe hij geknipt is.

Die van Selena Gomez vond ik er ook wel leuk uit zien, maar de bob van Keira Knightley is wat schuiner en dat vind ik leuker.

Zo lang is mijn haar nu. Het golft niet vanzelf, hoor. Ik slaap altijd met een vlecht om klitten te voorkomen. Ik heb best lang haar. Het was eigenlijk nooit mijn bedoeling om het zo lang te laten groeien, want ik heb het ook een tijd gehad dat de afstand met mijn schouders iets van twintig cm was, maar dat is dus onbewust heel erg lang gegroeid. Ik denk dat het in een jaar is gebeurd, mijn haar groeit best snel. Maar ik ben het zat. Ik loop eigenlijk al sinds groep zeven met het idee om een bobline te nemen rond, en nu een paar vriendinnen van me ook kort haar hebben genomen begon ik dan toch weer te twijfelen. Wat vinden jullie? Zal ik het doen? Zouden jullie het ook durven? Laat alsjeblieft in de comments achter wat jullie vinden.
                                                               Babette

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tip: sleutelhangers van de Hema

Sleutelhangers. Eigenlijk erg onnodig en meer een hebbedingetje, maar toch zó leuk! Geef toe, bijna niemand heeft niets aan zijn sleutels hangen. Ik heb zelf ook altijd sleutelhangers, maar helaas sneuvelen ze wel om de zoveel tijd, wat een tijdje geleden dus ook weer gebeurd was. Daarna heb ik er verder eigenlijk niet meer aan gedacht, totdat ik de Hema binnen liep en deze leuke exemplaren tegenkwam!

Haar inspiratie: de lage knot

Eigenlijk heb ik mijn haar standaard los. Ik voel me op de één of andere manier nooit echt op mijn gemak met een opgestoken kapsel. Maar laatst heb ik dan toch een kapsel ontdekt wat ik erg mooi vind, namelijk de lage knot. Ik vond het wel een leuk idee om er een inspiratie artikel van te maken, dus dat is wat jullie gaan zien!

Haar inspiratie: de pixie cut

Dat ik een beetje geobsedeerd ben met kapsels heb je als je mijn blog volgt waarschijnlijk wel gemerkt. Ik wil vaak wat nieuws en ben altijd aan het kijken naar leuke, nieuwe ideeën. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel met haarinspiratie voor jullie, namelijk over de pixie cut. Ik heb het idee dat heel veel meiden bang zijn om hun haar kort te knippen, en ik ken wel geteld één meisje met echt kort haar. Dat hoeft helemaal niet, doe gewoon lekker wat je zelf wil! Dat is een beetje de boodschap die hier achter zit. Maar goed, lijkt het je interessant, lees dan lekker verder!