Doorgaan naar hoofdcontent

Favorieten van de maand April

Hoi allemaal, de maand is weer eens afgelopen en ik wou vandaag dus een artikeltje schrijven over mijn favorieten van de maand. Ik ben niet van plan dit elke maand te doen, omdat het dan misschien een beetje saai word en ik zowieso niet elke maand genoeg favorieten heb voor een heel artikel. In elk geval, geniet van dit artikel!

Dit is echt een douchegel die ontzettend lekker ruikt! Een beetje zoetig, ik vind het heel moeilijk om geuren te omschrijven. Ik nam hem gelijk mee. Op de verpakking staat dat hij nieuw is, zoals jullie ook kunnen zien. Hij is in de geur amandelolie en hibiscus. Nou, ik weet wel wat van die amandelnootjes zijn, maar van amandelolie had ik eigenlijk nog nooit gehoord. Hibiscus is volgens mij een bloem of plant, ik weet het ook allemaal niet, jongens. Het ruikt in elk geval lekker en daar gaat het mij om!

Dan deze mascara 'flared' van Maybelline the Falsies. Hij zou volume moeten geven, maar als je een paar laagjes aanbrengt maakt hij je wimpers juist heel erg lang. Van volume merk ik eerlijk gezegd niet zo veel. Het maakt ook niet echt uit, aangezien ik van mezelf wel volume in mijn wimpers heb, maar stel je hebt dat juist niet, dan denk ik dat hij niet echt volume geeft. Als hij op is ga ik hem wel opnieuw kopen, denk ik.

Dan deze handcreme van Vaseline. Ik gebruikte hem eigenlijk nooit en ik had hem meer dan een jaar geleden gekocht. Toen ik opeens heel erg last van droge handen kreeg, besloot ik hem eens te gebruiken. Hij zorgt ook nog voor sterkere nagels, maar dat hoefde van mij eigenlijk niet. Als die handen maar gewoon minder droog werden. En daar zorgde hij voor. Hij is nu bijna op, maar ik heb hem deze maand en daarvoor dan ook heel vaak gebruikt.

Dan deze dip en clean nailpolish remover van de Hema. Ik had hier al veel reviews over gelezen en dat systeem maakte me ook heel nieuwschierig, dus had ik hem meegenomen. Ik vind het wel handig, geen gedoe met watjes en zo. Ik ga hier misschien samen met wat andere Hema producten een review over schrijven.

Dan deze deodorant voor vrouwen van Rexona. Het is met zo'n stick systeem. Je moet hem dus aan de onderkant zo naar boven draaien. Hetzelfde systeem als met lipstick. Ik moet zeggen; dit is de enige deo die tot nu toe ook echt werkte voor mij. Je ruikt gewoon helemaal niks! Meestal heb ik als ik heb gedoucht en dan deo op doe, dat ik dan toch het zweet erdoorheen ruik, en dat ruikt niet erg prettig! Bij deze heb ik dat niet. Hij werkt echt goed. Hij heeft trouwens niet echt een geurtje. Het ruikt gewoon fris.

En tot slot; deze twee oogschaduws van Sephora die samen met elkaar in een doosje zitten. Op de foto ziet de lichtste kleur er donkerder uit, maar in het echt is hij iets lichter. De andere kleur is dus donker bruin. Op je ogen is hij echt niet zo donker als in het doosje, maar het ligt er natuurlijk ook aan hoeveel je aanbrengt. Twee mooie kleuren!

Nou, dat waren mijn favorieten van deze maand! Als jullie ergens een review over willen hoor ik het graag!
Babette


Reacties

Populaire posts van deze blog

Tip: sleutelhangers van de Hema

Sleutelhangers. Eigenlijk erg onnodig en meer een hebbedingetje, maar toch zó leuk! Geef toe, bijna niemand heeft niets aan zijn sleutels hangen. Ik heb zelf ook altijd sleutelhangers, maar helaas sneuvelen ze wel om de zoveel tijd, wat een tijdje geleden dus ook weer gebeurd was. Daarna heb ik er verder eigenlijk niet meer aan gedacht, totdat ik de Hema binnen liep en deze leuke exemplaren tegenkwam!

Haar inspiratie: de lage knot

Eigenlijk heb ik mijn haar standaard los. Ik voel me op de één of andere manier nooit echt op mijn gemak met een opgestoken kapsel. Maar laatst heb ik dan toch een kapsel ontdekt wat ik erg mooi vind, namelijk de lage knot. Ik vond het wel een leuk idee om er een inspiratie artikel van te maken, dus dat is wat jullie gaan zien!

Haar inspiratie: de pixie cut

Dat ik een beetje geobsedeerd ben met kapsels heb je als je mijn blog volgt waarschijnlijk wel gemerkt. Ik wil vaak wat nieuws en ben altijd aan het kijken naar leuke, nieuwe ideeën. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel met haarinspiratie voor jullie, namelijk over de pixie cut. Ik heb het idee dat heel veel meiden bang zijn om hun haar kort te knippen, en ik ken wel geteld één meisje met echt kort haar. Dat hoeft helemaal niet, doe gewoon lekker wat je zelf wil! Dat is een beetje de boodschap die hier achter zit. Maar goed, lijkt het je interessant, lees dan lekker verder!