Doorgaan naar hoofdcontent

How to: Black and white nail-art

Hoi mensen, laatst besloot ik weer eens nail-art te maken. Ik dacht: waarom laat ik niet zien op mijn blog hoe ik dat gedaan heb? Nou, dat ga ik nu dus doen. Ik heb de inspiratie voor de nail- art van een reclame bord voor een make-up merk in de kruitvat. Ik weet alleen niet meer welk merk het nou was. Wat ik ook nog even wil zeggen: Ik ben absoluut geen nail-art expert dus verwacht geen al te mooie nail-art!Dit is dus de nail-art. Zwart met wit met een soort stip in de buurt van de nagelriemen. Als je heel goed bent in nail-art dan ziet het er vast helemaal mooi uit! Op zich is het niet erg moeilijk om te maken.

Oké, eerst beginnen we met al je nagels wit te lakken, voor de basis laag. Als het nodig is, breng dat meerdere laagjes aan zodat het goed dekt.

Als je al je nagels wit gelakt hebt en de nagellak gedroogd is, kun je nu de nagels gaan omcirkelen met een zwarte kleur. Ik heb dit wel met een speciaal lakje met een dun kwastje gedaan, dat is wel zo handig. Tip: doe dit niet al te snel zodat je minder kans hebt om uit te schieten. Je kan er beter langer over doen zodat het mooi wordt, dan er snel over doen en het er nogal afgeraffeld uit ziet.

En dan kunnen we beginnen met de 'stip'. Maak eerst de lijn van de stip aan de onderkant van de nagel. Doe dit ook met een dun kwastje, dat is veel handiger. Kleur dan de binnenkant van de stip in. Doe dit bij elke nagel en voilá, je bent klaar!

Nou, dat was dan het eerste nail-art artikel! Ik hoop dat jullie het leuk vonden en er wat aan hebben! Ik hoop dat dit voor herhaling vatbaar is!
Babette

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Tip: sleutelhangers van de Hema

Sleutelhangers. Eigenlijk erg onnodig en meer een hebbedingetje, maar toch zó leuk! Geef toe, bijna niemand heeft niets aan zijn sleutels hangen. Ik heb zelf ook altijd sleutelhangers, maar helaas sneuvelen ze wel om de zoveel tijd, wat een tijdje geleden dus ook weer gebeurd was. Daarna heb ik er verder eigenlijk niet meer aan gedacht, totdat ik de Hema binnen liep en deze leuke exemplaren tegenkwam!

Haar inspiratie: de lage knot

Eigenlijk heb ik mijn haar standaard los. Ik voel me op de één of andere manier nooit echt op mijn gemak met een opgestoken kapsel. Maar laatst heb ik dan toch een kapsel ontdekt wat ik erg mooi vind, namelijk de lage knot. Ik vond het wel een leuk idee om er een inspiratie artikel van te maken, dus dat is wat jullie gaan zien!

Haar inspiratie: de pixie cut

Dat ik een beetje geobsedeerd ben met kapsels heb je als je mijn blog volgt waarschijnlijk wel gemerkt. Ik wil vaak wat nieuws en ben altijd aan het kijken naar leuke, nieuwe ideeën. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel met haarinspiratie voor jullie, namelijk over de pixie cut. Ik heb het idee dat heel veel meiden bang zijn om hun haar kort te knippen, en ik ken wel geteld één meisje met echt kort haar. Dat hoeft helemaal niet, doe gewoon lekker wat je zelf wil! Dat is een beetje de boodschap die hier achter zit. Maar goed, lijkt het je interessant, lees dan lekker verder!