Doorgaan naar hoofdcontent

Get inspired: purple!Ik heb al eens een get inspired: yellow! artikel geschreven, dat was een artikel over de kleur geel en daar heb ik foto's bij gedaan van wat je met geel (bijvoorbeeld met kleding en make-up) allemaal kan doen. Maar aangezien mijn lievelingskleur op het moment paars is (ik adem het bijna) en ik al een tijdje met het idee loop dit artikel te maken, vond ik dat het nou eens tijd was voor een 'get inspired: purple!' artikel!


Paars, ik heb het nooit een lelijke kleur gevonden, altijd wel mooi. Je zou kunnen zeggen dat paars altijd onbewust mijn lievelingskleur is geweest. Op dit moment vind ik het leuker dan ooit!

Paarse make-up
Het is natuurlijks iets persoonlijks, maar ik vind paars wat make-up betreft echt superleuk! Je kan een paars lijntje onder je ogen dragen, je kan paarse mascara dragen, je kan paarse oogschaduw dragen, je kan paarse lipstick dragen... Noem maar op! Zelf draag ik wel eens paarse mascara op mijn onderste wimpers omdat ik het altijd wel mooi vind staan bij bruine ogen. Ik draag ook bijna elke dag paarse lipstick.
Paarse kleding
Eerlijk gezegd vind ik paarse kleding niet geweldig, maar het kan soms wel leuk zijn, zoals de ombre trui die je hierboven ziet. Paars haar!
Ik vind paars haar echt superleuk, vooral een beetje aubergine. Ik twijfel dan ook al een hele tijd om een aubergine dipdye te nemen. Maar: heel licht violet kan ook hartstikke mooi zijn. Hierboven wat inspiratiefoto's van paars haar!

Nou, jullie hebben ook weer je portie paars gehad, ik hoop dat jullie een beetje inspiratie hebben gekregen van het artikel!
Babette

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tip: sleutelhangers van de Hema

Sleutelhangers. Eigenlijk erg onnodig en meer een hebbedingetje, maar toch zó leuk! Geef toe, bijna niemand heeft niets aan zijn sleutels hangen. Ik heb zelf ook altijd sleutelhangers, maar helaas sneuvelen ze wel om de zoveel tijd, wat een tijdje geleden dus ook weer gebeurd was. Daarna heb ik er verder eigenlijk niet meer aan gedacht, totdat ik de Hema binnen liep en deze leuke exemplaren tegenkwam!

Haar inspiratie: de lage knot

Eigenlijk heb ik mijn haar standaard los. Ik voel me op de één of andere manier nooit echt op mijn gemak met een opgestoken kapsel. Maar laatst heb ik dan toch een kapsel ontdekt wat ik erg mooi vind, namelijk de lage knot. Ik vond het wel een leuk idee om er een inspiratie artikel van te maken, dus dat is wat jullie gaan zien!

Haar inspiratie: de pixie cut

Dat ik een beetje geobsedeerd ben met kapsels heb je als je mijn blog volgt waarschijnlijk wel gemerkt. Ik wil vaak wat nieuws en ben altijd aan het kijken naar leuke, nieuwe ideeën. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel met haarinspiratie voor jullie, namelijk over de pixie cut. Ik heb het idee dat heel veel meiden bang zijn om hun haar kort te knippen, en ik ken wel geteld één meisje met echt kort haar. Dat hoeft helemaal niet, doe gewoon lekker wat je zelf wil! Dat is een beetje de boodschap die hier achter zit. Maar goed, lijkt het je interessant, lees dan lekker verder!