Doorgaan naar hoofdcontent

Op woensdag 5 augustus krijgt mijn blog een nieuwe naam!

Ik heb jullie al verteld dat mijn blog een nieuwe naam gaat krijgen en nu is het bijna zover! Op woensdag 5 augustus gaat het namelijk gebeuren. callofbeauty593.blogspot.com en Just Babette worden calloffashion593.blogspot.com en Call Of Fashion! Ik had liever het adres calloffashion.blogspot.com genoemd, maar deze naam kon helaas niet meer gebruikt worden. Dan maar weer 593 erachter, zoals bij het oude adres. Ik had al gezegd dat de naam dus ging lijken op het adres dat mijn blog nu heeft, en dat is dus ook zo. Ik heb er calloffashion van gemaakt omdat ik op mijn blog toch wel meer met mode bezig ben dan met make-up, dus ik vond callofbeauty niet erg representatief voor wat er op mijn blog te vinden was, en calloffashion wel. Natuurlijk houd ik me op mijn blog ook wel bezig met make-up, maar mode heeft toch wel de overhand. Dat was alles wat ik erover kwijt wilde! Ik hoop dat jullie het een leuke naam vinden!
Babette

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tip: sleutelhangers van de Hema

Sleutelhangers. Eigenlijk erg onnodig en meer een hebbedingetje, maar toch zó leuk! Geef toe, bijna niemand heeft niets aan zijn sleutels hangen. Ik heb zelf ook altijd sleutelhangers, maar helaas sneuvelen ze wel om de zoveel tijd, wat een tijdje geleden dus ook weer gebeurd was. Daarna heb ik er verder eigenlijk niet meer aan gedacht, totdat ik de Hema binnen liep en deze leuke exemplaren tegenkwam!

Haar inspiratie: de lage knot

Eigenlijk heb ik mijn haar standaard los. Ik voel me op de één of andere manier nooit echt op mijn gemak met een opgestoken kapsel. Maar laatst heb ik dan toch een kapsel ontdekt wat ik erg mooi vind, namelijk de lage knot. Ik vond het wel een leuk idee om er een inspiratie artikel van te maken, dus dat is wat jullie gaan zien!

Haar inspiratie: de pixie cut

Dat ik een beetje geobsedeerd ben met kapsels heb je als je mijn blog volgt waarschijnlijk wel gemerkt. Ik wil vaak wat nieuws en ben altijd aan het kijken naar leuke, nieuwe ideeën. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel met haarinspiratie voor jullie, namelijk over de pixie cut. Ik heb het idee dat heel veel meiden bang zijn om hun haar kort te knippen, en ik ken wel geteld één meisje met echt kort haar. Dat hoeft helemaal niet, doe gewoon lekker wat je zelf wil! Dat is een beetje de boodschap die hier achter zit. Maar goed, lijkt het je interessant, lees dan lekker verder!