Doorgaan naar hoofdcontent

Mijn favoriete lipstick

Volgens mij heeft elk meisje dat van make-up houdt wel één lievelingsproduct. De één is meer van de mascara, de ander weer met blushes. Ik heb dat dus met lipstick. Ik ben er echt dol op en ik vind dat het je gezicht ontzettend kan veranderen. Ik heb in de loop van de tijd een kleurtje ontdekt dat denk ik toch wel mijn all-time favourite is, namelijk 013 van de Kiko.
Nou, dit is hem dan: Kiko 013. Ik vind hem echt prachtig. Het is een beetje een paarsig kleurtje, maar wel heel draagbaar. Hij is niet heel erg donker, ik zou hem omschrijven als 'oudpaars', zoals je ook oudroze hebt. Hij brengt heel fijn aan, best wel romig, maar hij droogt als het ware mat op, wat ik heel erg mooi vind. Matte lipstick brengt nog wel eens stroef aan, maar deze heeft dat dus totaal niet, een groot voordeel wat mij betreft. Ik heb een licht tintje en bruine ogen en ik vind dat deze lipstick daar op de één of andere manier erg goed bij staat.

Zoals je kan zien is hij bijna op, want ja, dit stompje is daadwerkelijk alles wat van de lipstick overgebleven is. Misschien valt dit te wijten aan het feit dat ik hem echt een hele tijd elke dag achter elkaar gedragen heb. Op het moment draag ik hem nog steeds regelmatig, maar ik ben ook weer wat aan het experimenteren met andere kleurtjes. Toch denk ik dat dit nog wel een hele tijd een favoriet zal blijven. Ik heb dan ook een back-up gekocht, dus no worries, ik heb al een nieuwe!

Wat is jouw favoriete make-up product?
Babette

<style>.ig-b- { display: inline-block; }
.ig-b- img { visibility: hidden; }
.ig-b-:hover { background-position: 0 -60px; } .ig-b-:active { background-position: 0 -120px; }
.ig-b-32 { width: 32px; height: 32px; background: url(//badges.instagram.com/static/images/ig-badge-sprite-32.png) no-repeat 0 0; }
@media only screen and (-webkit-min-device-pixel-ratio: 2), only screen and (min--moz-device-pixel-ratio: 2), only screen and (-o-min-device-pixel-ratio: 2 / 1), only screen and (min-device-pixel-ratio: 2), only screen and (min-resolution: 192dpi), only screen and (min-resolution: 2dppx) {
.ig-b-32 { background-image: url(//badges.instagram.com/static/images/ig-badge-sprite-32@2x.png); background-size: 60px 178px; } }</style>

<a href="http://instagram.com/calloffashion593?ref=badge" class="ig-b- ig-b-32"><img src="//badges.instagram.com/static/images/ig-badge-32.png" alt="Instagram" /></a>


Reacties

Populaire posts van deze blog

Tip: sleutelhangers van de Hema

Sleutelhangers. Eigenlijk erg onnodig en meer een hebbedingetje, maar toch zó leuk! Geef toe, bijna niemand heeft niets aan zijn sleutels hangen. Ik heb zelf ook altijd sleutelhangers, maar helaas sneuvelen ze wel om de zoveel tijd, wat een tijdje geleden dus ook weer gebeurd was. Daarna heb ik er verder eigenlijk niet meer aan gedacht, totdat ik de Hema binnen liep en deze leuke exemplaren tegenkwam!

Haar inspiratie: de lage knot

Eigenlijk heb ik mijn haar standaard los. Ik voel me op de één of andere manier nooit echt op mijn gemak met een opgestoken kapsel. Maar laatst heb ik dan toch een kapsel ontdekt wat ik erg mooi vind, namelijk de lage knot. Ik vond het wel een leuk idee om er een inspiratie artikel van te maken, dus dat is wat jullie gaan zien!

Haar inspiratie: de pixie cut

Dat ik een beetje geobsedeerd ben met kapsels heb je als je mijn blog volgt waarschijnlijk wel gemerkt. Ik wil vaak wat nieuws en ben altijd aan het kijken naar leuke, nieuwe ideeën. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel met haarinspiratie voor jullie, namelijk over de pixie cut. Ik heb het idee dat heel veel meiden bang zijn om hun haar kort te knippen, en ik ken wel geteld één meisje met echt kort haar. Dat hoeft helemaal niet, doe gewoon lekker wat je zelf wil! Dat is een beetje de boodschap die hier achter zit. Maar goed, lijkt het je interessant, lees dan lekker verder!