Doorgaan naar hoofdcontent

Tip: sleutelhangers van de Hema


Sleutelhangers. Eigenlijk erg onnodig en meer een hebbedingetje, maar toch zó leuk! Geef toe, bijna niemand heeft niets aan zijn sleutels hangen. Ik heb zelf ook altijd sleutelhangers, maar helaas sneuvelen ze wel om de zoveel tijd, wat een tijdje geleden dus ook weer gebeurd was. Daarna heb ik er verder eigenlijk niet meer aan gedacht, totdat ik de Hema binnen liep en deze leuke exemplaren tegenkwam!


Een cactus en een flamingo, leuker kan op het moment toch bijna niet? Vooral de cactus vind ik erg grappig. Ze zijn gewoon van plastic en ik weet niet voor hoe lang ze mee zullen gaan, maar één ding is zeker: ze vrolijken in elk geval wel je saaie sleutelbos op. En ik moet ook wel toegeven: met dit soort dingetjes heb je me wel echt, al sinds ik klein ben.

Ik heb zelf de cactus en de flamingo meegenomen, maar ze hadden er nog meer. Ik weet het niet zeker, maar misschien een ananas en verder nog een ster, een strikje en een mini-fiets, erg schattig.
Mocht je dus nog op zoek zijn naar een leuke sleutelhanger, ga dan zeker even bij de Hema kijken!

Wat hangt er op dit moment aan jouw sleutel?
Babette

Reacties

  1. Oh, wat zijn die leuk! Ik heb egenlijk best wel veel aan mijn sleutel hangen, haha. Een (grooote) sleutelhanger met mijn naam, een engeltje en een kleine eiffeltoren. Er hing vroeger ook een metalen beertje aan, maar dat is er helaas ook afgevallen.
    Liefs,
    Elena | words-of-elegance.blogspot.be

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Haar inspiratie: de lage knot

Eigenlijk heb ik mijn haar standaard los. Ik voel me op de één of andere manier nooit echt op mijn gemak met een opgestoken kapsel. Maar laatst heb ik dan toch een kapsel ontdekt wat ik erg mooi vind, namelijk de lage knot. Ik vond het wel een leuk idee om er een inspiratie artikel van te maken, dus dat is wat jullie gaan zien!

Haar inspiratie: de pixie cut

Dat ik een beetje geobsedeerd ben met kapsels heb je als je mijn blog volgt waarschijnlijk wel gemerkt. Ik wil vaak wat nieuws en ben altijd aan het kijken naar leuke, nieuwe ideeën. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel met haarinspiratie voor jullie, namelijk over de pixie cut. Ik heb het idee dat heel veel meiden bang zijn om hun haar kort te knippen, en ik ken wel geteld één meisje met echt kort haar. Dat hoeft helemaal niet, doe gewoon lekker wat je zelf wil! Dat is een beetje de boodschap die hier achter zit. Maar goed, lijkt het je interessant, lees dan lekker verder!