Doorgaan naar hoofdcontent

Wie schrijft dit allemaal?

Mijn naam is Babette en ik ben degene achter deze blog. Dit startte als een uitlaatklep op de middelbare school. Destijds was ik veertien en verlegen. Bovendien was ik goed in mezelf entertainen. Altijd heb ik mijn cirkel liever klein en waardevol gehouden dan groot en betekenisloos. Dat betekende op dat moment voor mij niet heel veel contacten op de middelbare school, maar een klein groepje. 
Inmiddels zijn we 9 jaar verder. Een hoop mensen zijn uit mijn leven verdwenen. Maar er zijn ook weer nieuwe bijgekomen :). En de leukste zijn gebleven. Met uitzondering op wat slechte timing-gevallen. Ik heb geen slechte intenties naar hen 💫. 

Kortom: mijn sociale cirkel is nu groter. Ik heb inmiddels nog meer hobby's dan toen en wil er graag wat mee. Ik vind concerten en evenementen leuk. Zingen, dansen en zelf muziek maken. Liedjes schrijven. Keyboard spelen. Sinds kort probeer ik zelf gitaar te spelen. En ik reis veel. Mijn ambities zijn me heel duidelijk. 

Maar ik kom altijd tot rust door schrijven. Lekker je gedachten de vrije loop laten gaan, zonder dat iemand je tegenhoudt. Want ik heb er nogal veel. Mijn hoofd is dan leeg en ik heb iets moois! Een kunstwerkje, hell yeh 😎. Dat is hoe ik ieder schrijfsel zie. 

Overigens studeer ik nu Journalistiek. Dat is vast een verrassing. Ik schrijf hier, in deze verzameling cijfertjes op het net, lekker over wat me bezig houdt. Alles is mijn stijl. Ik streef een goede kwaliteit per entry na (ik noem het liever entries dan blogposts of artikelen, want ik vind het daadwerkelijk een entry, als een soort interactief dagboek). Dat kan van alles zijn, afhankelijk van het doel. Dat is overigens altijd op de één of andere manier iemand helpen. En die persoon het gevoel geven dat diegene niet alleen is. Echt, al is het één iemand. Ik ben er voor je, bro. Ik noem letterlijk iedereen bro, dus of je nou man- vrouw, of non-binair bent: ik bedoel jou!

Voor nu hou ik de naam nog op Call Of Fashion. Ik vind het wel bada.. achterwerk klinken ;). Als een actiefilm. Wist je dat de originele naam Call Of Beauty was? Dat was geïnspireerd op de game Call Of Duty. Maar dan was het een woordgrap. Overbodige informatie denk ik. Zijspoor. Ik vind dat iedereen de actieheld is in zijn eigen film. Je kan alles aan! Iedere tegenslag kan je te boven komen. Echt, geloof me: als ik het kan, kan jij het 100%. 

Welkom, kijk gerust rond als het je aanspreekt 💋.Reacties

Populaire posts van deze blog

Tip: sleutelhangers van de Hema

Sleutelhangers. Eigenlijk erg onnodig en meer een hebbedingetje, maar toch zó leuk! Geef toe, bijna niemand heeft niets aan zijn sleutels hangen. Ik heb zelf ook altijd sleutelhangers, maar helaas sneuvelen ze wel om de zoveel tijd, wat een tijdje geleden dus ook weer gebeurd was. Daarna heb ik er verder eigenlijk niet meer aan gedacht, totdat ik de Hema binnen liep en deze leuke exemplaren tegenkwam!

Haar inspiratie: de lage knot

Eigenlijk heb ik mijn haar standaard los. Ik voel me op de één of andere manier nooit echt op mijn gemak met een opgestoken kapsel. Maar laatst heb ik dan toch een kapsel ontdekt wat ik erg mooi vind, namelijk de lage knot. Ik vond het wel een leuk idee om er een inspiratie artikel van te maken, dus dat is wat jullie gaan zien!

Haar inspiratie: de pixie cut

Dat ik een beetje geobsedeerd ben met kapsels heb je als je mijn blog volgt waarschijnlijk wel gemerkt. Ik wil vaak wat nieuws en ben altijd aan het kijken naar leuke, nieuwe ideeën. Vandaag heb ik weer een nieuw artikel met haarinspiratie voor jullie, namelijk over de pixie cut. Ik heb het idee dat heel veel meiden bang zijn om hun haar kort te knippen, en ik ken wel geteld één meisje met echt kort haar. Dat hoeft helemaal niet, doe gewoon lekker wat je zelf wil! Dat is een beetje de boodschap die hier achter zit. Maar goed, lijkt het je interessant, lees dan lekker verder!